Logo - JP Maskinfabrik A/S

Om os

Et professionelt hold af medarbejdere løser smedeopgaver i metaller for virksomheder i primært Syddanmark.

Fra oliefyr til busser
til opgaver for offshore- og vindmølleindustrien

Vi producerer og udvikler Warwid og Stroco oliefyr til bl.a. busser suppleret med løsning af smedeopgaver i metaller for virksomheder, hovedsagelig i Syddanmark. Vi producerer også Pelburn Træpillefyr og en lang række specialløsninger til bl.a. Offshore og vindmølleindustrien.

JP Maskinfabrik A/S laver Warwid og Stroco oliefyr, og vi har i mere end 45 år været leverandør af varme til busser, lastbiler, tog og både. Vores oliefyr som bruges er udviklet og produceret af JP Maskinfabrik A/S. Kontakt os på tlf. +45 75 22 30 99 og få oplyst nærmeste forhandler.

PELBURN er det første træpillefyr med automatisk pillefordelingsfunktion, der giver en bedre afbrænding af træpillerne. Fyret er automatisk fyret og forsynet med eltænder. Fremløbstemperaturen styres med fuldt modulerende pilletilførsel.

Hos JP Maskinfabrik A/S løser vi også en række smedeopgaver i metaller. Blandt andet for virksomheder tilknyttet Offshore- og vindmølleindustrien. Specielt for opgaverne er, at der ikke findes standardløsninger, men at vi altid tilpasses kundens ønsker og behov.

Vi er

Det er os du møder hos JP Maskinfabrik A/S.

Jørn Petersen

Indehaver og direktør • Tlf. 28 35 30 99

Jørn Petersen, indehaver og direktør hos JP Maskinfabrik A/S i Varde

Ulla Kruse Bruun

Kontor • Tlf. 30 31 61 90

Ulla Bruun Kruse - Kontor hos JP Maskinfabrik

Søren Seested

Værksted

Søren Seedsted - Værksted

Henrik Mathiasen

Smed

Henrik Mathiasen, Smed

Frank Olsen

Værksted

Frank Olsen - Værksted